En ekologisk familj

Passion för mat, hållbarhet och hälsa beskriver väl Isis och familjen Förde. Det var just passionen som fick familjen att öppna ECOIST. En passion som följt med ända sedan 80-talet.

När Isis tänker tillbaka på sin barndom minns hon hur de ibland tuggade på vetegräs som odlats på balkongen. Det fanns en respekt för naturen och en förståelse för vikten av ren naturlig kost för vår hälsa. Familjen var tidigt vegetarianer och odlade egna grönsaker. Självklart var det helt ekologiskt. Med tiden började tanken om att sprida hälsa baserat på dessa insikter att gro och sedan 2010 finns ECOIST på Sibyllegatan 51 i Stockholm.

ECOIST är en kombinerad butik och café där alla varor är handplockade och kännetecknande för mat och butikssortimentet är att det är ekologiskt, gluten, socker och mjölkfritt. Kärleken och nyfikenheten till god och hälsosam mat har hängt med ända sedan barnsben - Bara för att det är hälsosamt får det inte smaka mindre gott. Isis som också är utbildad näringsterapeut förmedlar kunskap och ger individuell hälsorådgivning kring kost och tillskott. Kvalitén är kännetecknande och oerhört viktigt för allt som erbjudas och serveras.

Isis, Gabriel, Stephanie och Linda tar gladeligen emot fler kunder, informerar och inspirerar om hur vi kan göra små justeringar för att förbättra vårt välmående. Hos ECOIST kan du inte bara boka rådgivning, handla hälsokostprodukter eller substitutvaror till varor med gluten, mjölk och socker. Du kan även äta god hälsosam mat eller fika och få information om vad som är rätt för just dig. Isis arbetar ständigt med att förbättra och förnya sortimentet men värderingarna förblir desamma - Det ska vara gott och bra, och vi ska visa kärlek till naturen och hälsan!

Med sina erfarenheter och drömmar har Isis skapat en plats hon själv vill gå till. ECOIST är en ekologisk familj, som bjuder in dig och gärna fortsätter att växa.